ÇİVRİL’DE BAYRAM SONRASI TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ BAŞLADI

Çivril Belediyesi ekipleri, Kurban Bayramı sonrası Canlı Hayvan Pazarı, çöp konteynırlarında temizlik ve ilaçlama ve dezenfektan uygulamaları gerçekleştirdi.

Çivril Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kurban Bayramı öncesi ilçede geniş çaplı çalışmalar yürüten ekipler, Kurban Bayramı Sonrası da oluşan kokunun giderilmesi için Canlı Hayvan Pazarı, çöp konteynırlarında temizlik, ilaçlama ve dezenfaktan çalışmaları gerçekleştirdi. Çivril Belediye Başkanı Semih Dere, Kurban Bayramı sonrasında hızla devam eden temizlik ve hijyen çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü kaydetti. Çivril Belediyesi olarak halk sağlığına her zaman önem verdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Dere, “Belediye olarak daha yaşanabilir çevreye her zaman önem veriyoruz. Halk sağlığını korumak amacıyla Canlı Hayvan Pazarımız ve çöp konteynırlarımız tek tek yıkanarak ilaçlandı. Kurban Bayramı öncesi ilçemizde geniş çaplı temizlik çalışması başlatmıştık. Kurban Bayramı sonrası da Canlı Hayvan pazarımızda ve çöp konteynırlarında temizlik, ilaçlama ve dezenfaktan çalışmaları gerçekleştirdik. Ayrıca çevreye atılan başı boş atıklar toplatıldı. Ekiplerimiz kırsal ve merkez mahallelerimizde çalışmalarını sürdürüyor.” şeklinde konuştu.