ÇİVRİL'DE "GELECEĞE NEFES ,CUMHURİYET'E NEFES" ADLI PROJE KAPSAMINDA FİDAN DİKİMİ YAPILDI.

Çivril’de “Geleceğe Nefes, Cumhuriyet’e Nefes” adlı proje kapsamında fidan dikimi yapıldı. 500 fidan toprakla buluşturuldu.
Denizli’nin Çivril ilçesinde ağaçlandırma çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla fidan dikimi gerçekleşti.  Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Gelece Nefes, Cumhuriyet’e Nefes” adlı proje çerçevesinde İğdir Mahallesi’ne 500 fidan dikildi. Fidan dikimine Çivril Kaymakamı Hasan Akbulut, Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, daire amirleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. 11 Kasım’da tüm Türkiye’de olduğu gibi Çivril’de de fidanlar toprakla buluşturuldu. Konuyla ilgili konuşan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural;” Bugün bu fidanları hep birlikte toprakla buluşturacağız. Ağaç hayatımızın vazgeçilmez bir parçasıdır. Doğaya ne kadar çok ağaç dikersek, hayata ve geleceğimize o kadar çok katkı sağlamış oluruz. Peygamber Efendimiz diyor ki; ‘Kıyametin kopacağını bilseniz bile elinizdeki fidanı dikiniz.’ İşte ağaç dikmek o kadar önemli bir husustur.” diye konuştu.