Çivril Belediye Başkanı Semih Dere, vatandaşların talep ve önerilerini almak için Halk Buluşmaları Toplantısı’nın ilkini gerçekleştirdi. - Denizli | Çivril Belediyesi

ÇİVRİL'DE HALK BULUŞMASI TOPLANTISININ İLKİ GERÇEKLEŞTİ.

Denizli’nin İlçe Çivril Belediye Başkanı Semih Dere Halk Buluşmaları Toplantısının ilkini gerçekleştirdi.
Katılımcı Belediyecilik anlayışı kapsamında vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Dere, vatandaşların talep ve önerilerini aldı. Çivril Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Program, Belediye Başkanını samimi ve sıcak karşılaşması ile başladı. Toplantıda söz alan vatandaşlar, yaşadıkları mahallelerdeki sorunları dile getirdiler ve taleplerini söylediler. Özellikle alt yapı-üst yapı,  çevre düzenlemesi, konularında yapılan geri bildirimler dikkat çekti. İlkinin gerçekleştirildiği Halk buluşması toplantısı karşılıklı sohbetler ve fikir alışverişleri ile devam etti. Halkla daha sık bir araya geleceklerini belirten Çivril Belediye Başkanı Semih Dere,”Bugün burada sizlerle bir araya gelmek, ilçemizin geleceği için çok önemli. Bu tür buluşmaları düzenli olarak gerçekleştireceğiz. İletilen her talep ve sorunu titizlikle değerlendirecek, çözüm için gerekli adımları atacağız. Hep birlikte el ele vererek ilçemizi daha güzel ve yaşanabilir bir hale getireceğiz. Sizlerin desteği ve katılımı ile bu yolda daha güçlü adımlar atacağız. Programın sonunda Çivril Belediye Başkanı Semih Dere, etkinliğe katılan tüm vatandaşlara teşekkür ederek, Katılımcı belediyecilik anlayışıyla vatandaşların sorunlarını çözmek için var gücüyle çalışacaklarını belirtti.