ÇİVRİL'DE İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Çivril Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Veterinerlik Hizmetleri Birimi biyosidal ilaçlama çalışmalarına devam ediyor.

HABER MERKEZİ
Çivril Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Veterinerlik Hizmetleri Birimi, ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Veteriner İşleri Birimi ekipleri havaların ısınması ile birlikte çoğalan haşerelere ve böceklere karşı seferberlik başlattı. Vardiya sistemi şeklinde çalışan ilaçlama ekipleri, ilçe merkezde ve kırsal kesimlerde haşerelere karşı ilaçlama gerçekleştiriyor. Uygulama esnasında kullanılan ilaçların halk sağlığı açısından hiçbir risk taşımadığını belirten Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, “Vatandaşlarımızın sağlığını korumak ve birçok bulaşıcı hastalıkları da kontrol altında tutmak için ilaçlama çalışmalarımızı uzman veteriner hekimler gözetiminde belli periyotlarla yapıyoruz.” şeklinde konuştu.

Çivril Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Veterinerlik Hizmetleri birimi Geçtiğimiz günlerde başlanan ilaçlama çalışmalarını 77 mahallede yürütüyor.