ÇİVRİL’DEKİ MESİRELİK ALANLARDA BAKIM VE ONARIM YAPILIYOR

Çivril Belediyesi, ilçenin gözde mesire alanlarından olan Ahmetçik Mesire Alanı ve Bayraktepe Mesire Alanında bakım, onarım, tadilat, tamirat, genel temizlik ve peyzaj düzenlemesi işlemleri gerçekleştiriyor.

HABER MERKEZİ

Denizli’nin Çivril ilçesinde belediye ekipleri, park ve bahçeler, yeşil alanlar ve mesirelik alanlarda bakım, onarım, tadilat, tamirat, genel temizlik ve peyzaj düzenlemesi yapıyor. Periyodik olarak ilçedeki tüm parklarda bakım-onarım ve düzenleme çalışmalarını gerçekleştiren Çivril Belediyesi ekipleri, havaların ısınması ile birlikte vatandaşların uğrak yerlerinden olan Ahmetçik Mesire Alanı ile Bayraktepe Mesire Alanı’nda bakım, onarım, tadilat, tamirat, genel temizlik ve peyzaj düzenlemesi işlemleri gerçekleştiriyor. Park ve bahçeler, yeşil alanlar ve mesirelik alanlar vatandaşların temiz ve rahat bir şekilde vakit geçirebilmeleri için kullanıma hazır hale getiriliyor.Vatandaşların  daha rahat, temiz, sağlıklı bir ortamda piknik yapmaları ve hoş vakit geçirmeleri için çevre düzenlemesinin gerekli olduğunu belirten Çivril Belediye Başkanı Semih Dere; “ Havaların ısınması ile birlikte  hemşehrilerimizin keyifli vakit geçirdikleri mesirelik alanlarda, yeşil alanlarda ve park bahçelerde çevre düzenlemesi işlemlerini elimizden geldiğince yapıyoruz. Bu kapsamda hemşehrilerimizin uğrak yerlerinden olan  Bayraktepe Mesirelik Alanı ve Ahmetçik Mesire Alanı’nda  da genel temizlik, çevre düzenlemesi, yolların düzenlenmesi ile bakım ve onarım işlemlerine başladık. Çivril’i daha yeşil, daha yaşanılabilir yer haline getirmek için yoğun bir çalışma halindeyiz. Çalışmalarımız tüm mahallelerimizde belirlenen program çerçevesinde devam edecek.” dedi.
Vatandaşlar yapılan bu çalışmadan memnuniyetlerini dile getirerek, Çivril Belediye Başkanı Semih Dere teşekkür ettiler.
Çalışmalar kapsamında ayrıca parklardaki çocuk oyun grupları, oturma grupları, piknik masaları, kamelyalar ve spor aletlerinin temizlik ve onarım işleri ile yürüyüş yollarının tamiratları yapılıyor.