Çivril Belediyesi bakım ve onarıma ihtiyaç duyulan okullarda tadilat ve tamirat çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. - Denizli | Çivril Belediyesi

ÇİVRİL'DEKİ OKULLARDA TADİLAT VE TAMİRAT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Denizli’nin Çivril ilçesinde okullardaki tadilat ve tamirat çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çivril Belediye Başkanı Semih Dere’nin talimatıyla harekete geçen ekipler, ilçe genelindeki okullarda boya, tadilat, asfalt düzenlemesi yapıyor. Ayrıca ekipler, okul bahçelerinde peyzaj çalışmaları,  temizlik ve dezenfektan çalışmaları gerçekleştiriyor. İlçe genelindeki ilkokul, ortaokul ve liselerde tadilat ve tamirat çalışmaları yapan ekipler, çalışmalarını titizlikle yürütüyor. Öğrencilerin okullarına gittiklerinde sağlık ve güvenlik açısından problem yaşamamaları için çalışmalar yaptıklarını belirten Çivril Belediye Başkanı Semih Dere; “İlçemiz genelindeki okullardan gelen talepler doğrultusunda belirli program çerçevesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışmalar kapsamında ilçemize bağlı okullardaki dış cephe, tadilat, tamir, bakım, onarım ve bahçe düzenleme çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çocuklarımızın daha sağlıklı ve modern şartlarda eğitim alabilmeleri için Çivril Belediyesi olarak var gücümüzle çalışıyoruz. Ebeveynlerimiz çocuklarını gönül rahatlığıyla okullara gönderebilirler.” dedi.