ÇİVRİL'E ORMAN MESİRELİK ALAN KAZANDIRILIYOR.

Çivril Belediyesi’nin talepleri doğrultusunda Çivril’in Beydilli Mahallesi’ne Orman Genel Müdürlüğü tarafından Orman mesire alanı yapılıyor.
Denizli’nin Çivril ilçesinde belediyenin girişimleri sonucunda  Orman Genel Müdürlüğü tarafından Orman Mesire alanı yapılıyor. Beydilli Mahallesi’ne inşa edilen Orman Mesire Alanı, Türkiye’nin en güzel lavanta bahçelerinden biri olan Beydilli Lavanta  Bahçesi’nin yanına inşa ediliyor.  15 bin metre kare alan üzerine yapılan orman mesire alanında  33 adet kamelya, bir adet kır lokantası ve tuvaletler bulunuyor. Konuyla ilgili konuşan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural; “  Türkiye’nin en güzel lavanta  bahçelerinden bir olan Beydilli Lavanta Bahçemiz ile Ege Bölgemizin ikinci büyük dağı Akdağ’ın yanına bir orman mesire alanı kazandırıyoruz. Burada bir kır lokantası inşa edilecek. Bunun yanında çocuk oyun parkları, tuvaletleri, kamelyaları, yer alacak. Lavanta bahçemizin hemen üstünde yer alan taş evleri, orman mesire alanının da içine inşa edeceğiz. Yolun hemen kenarına nilüfer parkı inşa etmiştik. Çivril’imize gelen ziyaretçilerin, turistlerin alışveriş etmeleri için nilüfer parkımıza satış noktaları inşa etmiştik. Çivril’i turizmin merkezi yapmak için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.” şeklinde konuştu.