ÇİVRİL ÜCRETSİZ YAZ KURSLARI BAŞLIYOR!

Çivril  Ücretsiz Yaz Kursları Başlıyor!
2024 yazında çocuklar ve gençler için birbirinden eğlenceli ve öğretici ücretsiz yaz kursları düzenliyor. 10 Haziran - 28 Haziran 2024 tarihleri arasında kayıtların yapılabileceği kurslar, Çivril Halk Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Merkezi, Halk Eğitim Müdürlüğü ve Ahmetçik Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilecek.
Bu yaz Çivril'de sunulan kurslar arasında akıl ve zeka oyunları, halk oyunları, bağlama, gitar ve piyano dersleri, İngilizce, drama, diksiyon, işaret dili, robotik kodlama, karate, model uçak yapımı, ebru ve resim, satranç, bilek güreşi, voleybol, basketbol, rekreatif faaliyetler, güreş, badminton, masa tenisi, çocuk jimnastiği, yüzme, okçuluk, futbol, zumba, kids dance (çocuk dansı) ve pilates gibi geniş bir yelpazede eğitimler yer alıyor.
7-14 yaş arası çocuklar ve gençler, yaz tatillerini verimli geçirmek ve yeni beceriler kazanmak için bu kurslardan faydalanabilecek.
Kayıt yaptırmak için Çivril Halk Eğitim Merkezine başvurabilirsiniz.