ÇİVRİL YÖRÜK VE TÜRKMEN ŞENLİĞİ'NE GERİ SAYIM

Çivril Yörük ve Türkmen Şenliği’ne Geri Sayım
Çivril  Belediyesi ile  Çivril Yörük ve Türkmen Derneği şenliğine hazırlanıyor. Çivril  Belediyesi ile Çivril Yörük ve Türkmen Derneği tarafından 6  Ağustos Pazar günü Çivril Ahmetçik Mesirelik alanında gerçekleştirilecek olan şenlikte Yörük ve Türkmen kültürüne ait farklı etkinlikler sergilenecek.
Bu yıl ikincisi  düzenlenecek olan şenlik için heyecan dorukta.
 Sunuculuğunu Şehriban Tekçe'nin yapacağı Çivril  Yörük ve Türkmen Şenliği'nde mehteran gösterisi, Halk oyunları  gibi çeşitli etkinlikler düzenlenecek.
 Saat 12:00'de Çivril Ahmetçik Mesirelik alanında Yörük göçünün canlandırması ile başlayacak şenlik, akşam 23:00'e kadar Halk Konserleriyle devam edecektir.