CUMHURİYETİN 100.YILI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA ÇİVRİL BİSİKLET TURU DÜZENLENDİ.

Çivril’de Cumhuriyet’in 100. Yılı etkinlikleri kapsamına Çivril Belediyesi ve (AKİDAK) Akdağ İzcilik ve Dağcılık Kulübü işbirliği ile bisiklet turu düzenlendi.
Denizli’nin Çivril ilçesinde Cumhuriyetin 100. Yılı dolayısıyla bisiklet turu düzenlendi.  Çivril Belediyesi ile (AKİDAK) Akdağ İzcilik ve Dağcılık Kulübü  işbirliği’nde düzenlenen  tura okullardan 100 bisikletçi katıldı. Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan bisiklet severler, ilçe merkezde 10  kilometre pedal çevirdi. Konuyla ilgili konuşan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural; ilçemizde bisiklet ve sportif faaliyetlerin çoğalması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bisikleti seviyoruz.  İlçemizde bisiklet kültürünün daha da yaygınlaşmasını hedefliyoruz. Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında belediyemiz ve AKiDAK işbirliği ile bisiklet turu düzenledik. Okullarımızdaki öğrenciler,  pedal çevirdiler. Turda bulunan tüm bisiklet severleri tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.