KIRALAN VE GÜMÜŞSU KÜLTÜR MERKEZLERİ AÇILIŞ İÇİN GÜN SAYIYOR

Çivril Belediyesi Fen İşleri tarafından inşa edilen çok amaçlı Kültür Merkezleri vatandaşların hizmetine girmek için gün sayıyor.
Denizli’nin Çivril ilçesinde kültürel ve sanatsal faaliyetlerini zenginleştirme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.  Bu kapsamda Çivril Belediyesi tarafından Kıralan ve Gümüşsu Mahallelerine kültür merkezleri yapılıyor. Fen İşleri ekipleri tarafından yapılan Kültür Merkezleri hizmete geçmek için gün sayıyor. Çok amaçlı kullanım için yapılan Kültür Merkezi 735 metre kare kapalı alandan oluşuyor. Bunun yanında kültür merkezinin içerisinde bay, bayan ve engelli tuvaletleri,  kütüphane, arşiv ve idari odalar bulunuyor. Konuyla ilgili konuşan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural; “ Göreve geldiğimiz ilk andan itibaren hemşehrilerimize hizmet anlayışımız artarak devam ediyor. Hemşehrilerimizin talepleri doğrultusunda sanatsal ve kültürel faaliyetlerini zenginleştirmek için çalışmalarımız sürüyor. Mahallelerimizde birçok faaliyetin bir arada yapıldığı çok amaçlı kültür merkezlerinin eksikliği hissediliyordu. Bu doğrultuda Hemşehrilerimizin yaz-kış, sıcaktan ve soğuktan etkilenmeden düğün, sünnet gibi etkinlikleri yapabilmeleri için ilçemize Kültür merkezleri kazandırıyoruz. Kıralan Mahallemize, Gümüşsu Mahallemize, Haydan Mahallemize ve Kızılcasöğüt Mahallelerimize Kültür Merkezleri yapıyoruz.  Kıralan ve Gümüşsu Mahallemize yaptığımız Kültür Merkezleri’ni tamamladık. Önümüzdeki günlerde açılışını gerçekleştireceğiz. Tüm hemşehrilerimizi açılışa davet ediyorum. Şimdiden Çivril’imize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.