KIZILCASÖĞÜT VE HAYDAN KÜLTÜR MERKEZLERİNİN İNŞAATI DEVAM EDİYOR

Çivril Belediyesi Fen İşleri tarafından inşa edilen çok amaçlı Kültür Merkezlerinin inşaatı devam ediyor.
Denizli’nin Çivril ilçesinde kültürel ve sanatsal faaliyetlerini zenginleştirme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.  Bu kapsamda Çivril Belediyesi tarafından Kızılcasöğüt ve Haydan Mahallelerine kültür merkezleri yapılıyor. Çok amaçlı kullanım için yapılan Kültür Merkezleri, 720  metre kare kapalı alandan oluşuyor. Bunun yanında kültür merkezlerinin içerisinde bay, bayan ve engelli tuvaletleri,  kütüphane, arşiv ve idari odalar ile gelinlik odası ve mutfak salonu bulunuyor. Konuyla ilgili konuşan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural; “ Göreve geldiğimiz ilk andan itibaren hemşehrilerimize hizmet anlayışımız artarak devam ediyor. Hemşehrilerimizin talepleri doğrultusunda sanatsal ve kültürel faaliyetlerini zenginleştirmek için çalışmalarımız sürüyor. Mahallelerimizde birçok faaliyetin bir arada yapıldığı çok amaçlı kültür merkezlerinin eksikliği hissediliyordu. Bu doğrultuda Hemşehrilerimizin yaz-kış, sıcaktan ve soğuktan etkilenmeden düğün, sünnet gibi etkinlikleri yapabilmeleri için ilçemize Kültür merkezleri kazandırıyoruz. Kıralan ve  Gümüşsu Mahallelerimizde bulunan Kültür Merkezlerini tamamladık. Haydan ve Kızılcasöğüt Mahallelerimizdeki kültür merkezlerinin de inşaatı tüm hızıyla sürüyor.  Şimdiden Çivril’imize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.