NİYAZİ VURAL TOGG’UN DİREKSİYONUNDA

Niyazi VURAL TOGG’UN DİREKSİYONUNDA

Çivril Belediye Başkanı Niyazi VURAL, ülkemizin ilk yerli ve milli elektrikli otomobili TOGG’u kullandı. Başkan VURAL, “Yerli ve milli aracımız ülkemize ve milletimize hayırlı olsun” dedi.

Çivril Belediye Başkanı Niyazi VURAL, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından tanıtım için gönderilen “Kapadokya ” renkli TOGG’u, , Denizli Milletvekillimiz Cahit Özkan ile birlikte  inceledi. Ülkemizin ilk yerli ve milli elektrikli otomobili TOGG’u kullanan Başkan Vural , “Üreten ülke olduğumuz sürece başımız dik olmaya devam edecek. Yerli ve milli aracımız ülkemize ve milletimize hayırlı olsun” diyerek emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Kapadokya TOGG’a  hemşehrilerimiz yoğun ilgi gösterirken bol bol hatıra fotoğrafları çekildi.